مصرف آجیل

از آنجا که امروزه چاقی و اضافه وزن به مسائل بهداشتی تبدیل شده است، 

آجیل درختی به دلیل محتوای چربی بالا به عنوان  غذای ناسالم شناخته شده بود. تراکم انرژی بالا آجیل به عنوان عامل اصلی افزایش وزن بدن اشاره شده است. با این حال، آجیل در قرن ها بخشی از رژیم غذایی سنتی بسیاری از مناطق جغرافیایی بوده است و در دهه های گذشته آزمایش های مختلف آزمایشگاهی و همچنین مطالعات اپیدمیولوژیک و بالینی ثابت کرده است که مصرف منظم آجیل عوامل مرتبط با تجمع چربی بدن نیست. در این مقاله اثر آجیل بر تنظیم وزن بدن و فواید آن در انسان مورد بررسی قرار می گیرد.

آجیل پیش از این به دلیل دارا بودن میزان بالای چربی، به عنوان ماده غذایی ناسالمی شناخته شده بود. با وجود این، در طول دهه‌های گذشته نظرات در مورد این ماده مغذی تغییر کرده است. مصرف آجیل یا همان دانه‌های خوراکی به دلیل محتوای بالای پروفیل اسیدهای چرب سالم، پروتئین، ویتامین و مینرال‌ها توصیه شده است.

استفاده از آجیل با کاهش خطر ابتلا به بیماری ‌های قلبی و شاخص توده بدنی پایین تر (BMI) همراه بوده و  در مدیریت رژیم غذایی و درمان دیابت نیز توصیه شده است؛

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها