گندم

گندم یکی از اولین و رایج ترین 

دانه های غلات در جهان است. در حال حاضر آرد سفید و گندمِ سبوس دار از عناصر اصلی تشکیل دهنده سایر غذاها و محصولات نظیر انواع نان، شیرینی، ماکارونی، نودل، سمولینا و بلغور هستند. فواید گندم برای سلامتی کاملاً به نوع مصرف آن بستگی دارد. برای مثال آرد سفید تهیه شده از گندم در مرحله فرآوری حدود ۶۰ درصد از مواد مغذی خود را از دست می دهد. این در حالی است 

بلغورِ گندم، در مقایسه با دیگر کربوهیدرات‌های به دست آمده از گندم، مواد مغذی بیشتری را در خود حفظ کرده و به عنوان بهترین منبع از ویتامین‌ها، مواد معدنی، فیبر، آنتی‌اکسیدان‌ها و ریزمغذی‌ها شناخته می شود. بنابراین با توجه به فواید زیاد مصرف بلغور گندم برای سلامتی، در ادامه به فواید گندم و بلغور آن می پردازیم.

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها