خواص کشمش سبز

خواص کشمش و انواع آن

کشمش‏ ها انگورهای دانه ‏دار یا بدون دانه‏ ای هستند که توسط نور خورشید خشک می‏شوند و دارای ۱۶ درصد رطوبت هستند. مصرف کشمش به مراتب اثرات بسیار مفیدی در مقایسه با سایر مواد شیرینی مصنوعی (از جمله آب نبات) برای کودکان دارد. کشمش‏ های خشک شده در رنگ‏های

 سیاه،

قهوه ای، 

طلایی و سبز وجود دارند. از آنها می‏توان هم به صورت خام و هم به شکل اضافه کردن به غذا استفاده کرد. از این میوه‏ های خشک شده به عنوان تزئین بر روی کیک نیز استفاده می‏کنند. همچنین از آنها در کوکی‏ ها، پودینگ‏ ها و دسرها به عنوان چاشنی و در جهت بهتر کردن طعم کیک استفاده می‏شود.

کشمش منبع غنی انرژی، ویتامین‏ها، مواد معدنی و الکترولیت‏ها است. ۱۰۰ گرم کشمش حاوی ۲۴۹ کالری انرژی است و برای افرادی که نیاز به انرژی بیشتری دارند مفید است. میزان فیبر موجود در کشمش در مقایسه با انگور بالاست، به این ترتیب می‏توان از آن به عنوان یک ملین طبیعی استفاده کرد. سطوح انرژی که از طریق مصرف کشمش ایجاد می‏شود بالا است، به همین دلیل از آنها در تونیک سلامت (مواد طبیعی برای بهبود سطح انرژی) استفاده می شود. افراد علاقمند به ورزش‏های ماجراجویی از کشمش در رژیم غذایی روزانه خود استفاده می‏کنند. سطح کربوهیدراتی که در هر RDA (Recommended Dietary Allowance) که به معنی مصرف روزانه‌ توصیه شده ماده در رژیم غذایی است و برای مواد غذایی مختلف (مانند عناصر شیمیایی و ویتامین‌ها) تعریف می‌شود، ۶۱ درصد است. کشمش حاوی سطوح چربی به میزان اندک است، همچنین میزان پتاسیم ۲۶ درصد، مس ۱۶ درصد و منگنز ۱۶ درصد است. تیامین و ریبوفلاوین هر کدام ۷ درصد و ویتامین ها ۸۶ درصد کل محتوای کشمش هستند.

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها