تولید جوانه های خوراکی با دستگاه کشت

رشد روز افزون جمعیت جهان و مشکلات مواجهه با کمبود غذا، سال هاست کشاورزان را به این فکر انداخته است تا با استفاده از روش های مبتکرانه و خلاق و در عین حال 

سازگار با محیط زیست، درحوزه کشت گیاهان برای تولید مواد غذایی در محیط هایی که در آن زمین های قابل کشت در بسیاری از مناطق در دسترس نبوده و یا بسیار نادر و در حال از بین رفتن هستند، اقدام نمایند. یکی از این روش های مبتکرانه در این صنعت، استفاده از دستگاه کشت برای تولید جوانه های خوراکی بوده است.

استفاده از این دستگاه به ویژه برای محیط های چالش برانگیزی مانند شهرهای کوهستانی و مناطفی که دچار کمبود آب هستند بسیار مفید و کاربردی بوده و در عین حال منجر به افزایش سرعت کشت محصولات و در نتیجه تولید انبوه 

جوانه های خوراکی آن هم با کیفیت بالا شده است. از سوی دیگر با توجه به افزایش آگاهی مردم از خواص این جوانه های مغذی و گسترش چشمگیر مصرف این جوانه ها در رژیم غذایی افراد، در حال حاضر این نوع از کسب و کار، رونق زیادی پیدا کرده است. دستگاه کشت می تواند وسیله ای مناسب به جهت تامین نیاز روزانه مردم به این جوانه های خوراکی محسوب شود. در ادامه به شرح فرآیند تولید جوانه های خوراکی با دستگاه کشت می پردازیم.

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها