تولید گز

تولید گز در ایران به دوران قاجاریه بر می‏گردد. گز سوغات اصلی اصفهان، همچنین همدان (نهاوند)، چهارمحال و بختیاری، کرمان و یزد از تنقلات شیرین معروف و سنتی 

ایران است. از عصاره درخت انگبین برای تولید گز استفاده می‏شود. این شیرینی از قدیم با استفاده از مواد اولیه که عمدتا طبیعی بوده اند و با وسایل و روش های سنتی تولید می شد. امروزه صادرات این محصول به خارج از کشور منجر به ایجاد استانداردهایی برایش در نظر رفته شده است.

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها